Club Coffee Augustus

Laden Evenementen

20 augustus | 09:00 10:30

CVI Innovatiehuis

Koningsweg 38
's-Hertogenbosch,5211 BL

Stel je voor: een ochtend gevuld met de geur van verse koffie, de energie van gelijkgestemden om je heen en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden met personen die net zo gepassioneerd zijn over duurzaamheid als jij. Dat is de essentie van Club Coffee, een initiatief van de Club van Duurzaam Doen in ‘s-Hertogenbosch. Het is dé plek waar het verbinden en versnellen door waardevolle ontmoetingen centraal staat.

Bij Club Coffee draait alles om het samenbrengen van mensen die zich inzetten voor een duurzamere wereld. Of je nu deel uitmaakt van een bedrijf, een organisatie, een buurtbewonersinitiatief of het onderwijs, Club Coffee biedt je de perfecte gelegenheid om je horizon te verbreden. Het is een unieke kans om te verbinden en te versnellen door waardevolle ontmoetingen met mensen die jouw passie delen en die je kunnen helpen je duurzame doelstellingen te bereiken.

Club Coffee is niet alleen een plek om te netwerken; het is een plek waar je direct je vragen kunt stellen en antwoorden kunt vinden. Door de unieke samenstelling van deelnemers is de kans groot dat je iemand ontmoet die je kan helpen of je kan voorzien van de inzichten die je nodig hebt. Dit is het moment om te verbinden en te versnellen door waardevolle ontmoetingen die echt het verschil kunnen maken.

Het is verbazingwekkend wat er kan gebeuren wanneer gelijkgestemden samenkomen. Ideeën worden gedeeld en samenwerkingen worden gevormd. Bij Club Coffee zie je dit in actie. Het is een plek waar het verbinden en versnellen door waardevolle ontmoetingen niet alleen een doel is, maar een realiteit.

Hoe ziet club-coffee moment eruit?

Vanaf 9.00 uur staat de deur open en is er koffie en thee. Na de inloop (rond 9.15 uur, uiterlijk 9.30 uur) starten we met een korte voorstelronde, waarbij iedere persoon een minuut krijgt om zich voor te stellen. Wanneer er een hulpvraag is, kan die kort gesteld worden. Vervolgens zullen Rob, Claire en Jopie de individuele vragen verder beantwoorden, al dan niet in groepjes, en zich richten op het makelen ter plaatse.

We stellen het op prijs wanneer je even laat weten of je komt. Dat kan via onderstaande button.