Club Coffee Juli

Laden Evenementen

8 juli | 09:30 11:00

Den Bosch Partners

Markt 77
's-Hertogenbosch,5211 JX

Club Coffee op tournee

Club Coffee Juli komt naar de Moriaan. Naar aanleiding van de vorige Club Coffee in De Gruyter Fabriek zijn we uitgenodigd om deze editie op de koffie te komen bij Den Bosch Partners. Deze citymarketing- en binnenstadsmanagementorganisatie is gevestigd in de Moriaan, het oudste bakstenen huis van de stad, dat ook de stadswinkel van Den Bosch is. Deze ontmoetingsplek biedt een unieke kans om te netwerken en samen te werken aan een duurzamere toekomst. Maandagochtend 8 juli staat in het teken van verbinden en vooruitkijken naar het duurzame evenement in oktober: het Zin in Morgen festival.

Zin in Morgen festival

In oktober vindt voor de tweede keer het Zin in Morgen festival plaats in de Bossche binnenstad. Gedurende het festival worden op verschillende locaties activiteiten georganiseerd rondom de thema’s food, fashion en lifestyle. Dat duurzaamheid ‘gevierd’ kan worden bleek vorig jaar wel tijdens de eerste van het festival: een weekend vol activiteiten, inspiratie en gezelligheid. Dit jaar staat de brede Bossche binnenstad vier dagen in het teken van duurzaamheid tijdens het Zin In Morgen Festival (10 t/m 14 oktober 2024).

Tijdens de Club Coffee Juli vertellen Ralf Immens en Stefan van Ham, beiden werkzaam voor Den Bosch Partners, meer over de plannen. We nodigen ons netwerk graag uit om te luisteren of er aanknopingspunten zijn, want we weten dat er diverse ondernemers en initiatiefnemers actief zijn op het gebied van lokale en gezonde voeding, duurzame mode, recyclen van textiel en het maken van natuurlijke inkten. Voor hen, en alle andere geïnteresseerden in ons cross-sectorale netwerk, organiseren we de Club Coffee bij Den Bosch Partners.

Club Coffee is een fijne setting om in contact te komen met gedreven mensen die zich inzetten voor een groener duurzamer Den Bosch!

deelnemer Club Coffee

Bij Club Coffee draait alles om het samenbrengen van mensen die zich inzetten voor een duurzamere wereld. Of je nu deel uitmaakt van een bedrijf, een organisatie, een buurtbewonersinitiatief of het onderwijs, Club Coffee biedt je de perfecte gelegenheid om je horizon te verbreden. Het is een unieke kans om te verbinden en te versnellen door waardevolle ontmoetingen met mensen die jouw passie delen en die je kunnen helpen je duurzame doelstellingen te bereiken.

Club Coffee is niet alleen een plek om te netwerken; het is een plek waar je direct je vragen kunt stellen en antwoorden kunt vinden. Door de unieke samenstelling van deelnemers is de kans groot dat je iemand ontmoet die je kan helpen of je kan voorzien van de inzichten die je nodig hebt. Dit is het moment om te verbinden en te versnellen door waardevolle ontmoetingen die echt het verschil kunnen maken.

Het is verbazingwekkend wat er kan gebeuren wanneer gelijkgestemden samenkomen. Ideeën worden gedeeld en samenwerkingen worden gevormd. Bij Club Coffee zie je dit in actie. Het is een plek waar het verbinden en versnellen door waardevolle ontmoetingen niet alleen een doel is, maar een realiteit.

Hoe ziet club-coffee moment eruit?

Vanaf 9.30 uur staat de deur van de Moriaan (stadswinkel) open en is er koffie en thee. Na de inloop (rond 9.45 uur, uiterlijk 10.00 uur) starten we met een korte voorstelronde, waarbij iedere persoon een minuut krijgt om zich voor te stellen. Wanneer er een hulpvraag is, kan die kort gesteld worden. Na de voorstelronde vertellen Ralf Immens en Stefan van Ham meer over het Zin in Morgen Festival en is er tijd en ruimte om te kijken of er op inhoud verbindingen kunnen worden gelegd.Vervolgens zal Claire de individuele vragen verder beantwoorden, al dan niet in groepjes, en zich richten op het makelen ter plaatse.

Meld je snel aan via de button onderaan. Vanaf 9:30 uur staat de deur van de Moriaan open voor koffie, thee en een voorstelronde. Daarna vertellen de organisatoren over het Zin in Morgen festival en is er volop ruimte voor netwerken, vragenuurtje en het leggen van nieuwe contacten.