Inspiratiemiddag herbouwen en verduurzamen

Laden Evenementen

08.12.2022 | 16:30 18:00

Boschgaard

Mgr. van Roosmalenplein 19C
Den Bosch,

Boschgaard is een duurzaam en circulair woonproject dat samen met woningcorporatie Zayaz sociale huurwoningen met een geïntegreerd sociaal (wijk)centrum gaat bouwen. De 19 woningen worden opgebouwd uit zoveel mogelijk hergebruikte bouwmaterialen.

Op donderdag 8 december geven twee Boschgaarders (toekomstige bewoners van Boschgaard) een rondleiding over de bouwplaats, waarbij ze voorbeelden geven van het hergebruik van materialen in het project. Dit zijn Jochem Kromhout en Eline Slegers die vorig jaar oktober in de eerste netwerkbijeenkomst hun verhaal deelden. Zo’n project bestaat alleen door samenwerkende partners en daarom vertellen de aannemer (Bouwbedrijf Versteegden) en de woningcorporatie Zayaz over hun ervaringen in dit pioniersproject. 

Het programma
16.00 uur Ontvangst en welkom
16.30 uur Start rondleiding over de bouwplaats van Boschgaard
17.30 uur Afronding rondleiding en naar de borrel
18.00 uur Einde

Omdat er over de bouwplaats wordt gelopen is het belangrijk om werkschoenen (verharde neus én zool, antislip) mee te nemen. Wil je er graag bij zijn, maar heb je niet de mogelijkheid om de juiste schoenen mee te nemen, neem dan even via info@clubvanduurzaamdoen.nl contact op met ons.

Er zijn geen kosten aan deze inspiratiemiddag verbonden.