Samen kunnen we onze leefomgeving schoner, groener en gezonder maken. Ieder op zijn eigen manier. De diversiteit in de club van duurzaam doen maakt dat we van elkaar leren en elkaar vooruit kunnen helpen. Sluit je aan en samen maken we een verschil.

Je wilt meer weten (kop)

We verbinden duurzame doeners. Samen kunnen we onze leefomgeving schoner, groener en gezonder maken. Ieder op zijn eigen manier. Wij zijn het Netwerk Duurzaam ’s-Hertogenbosch, een club van duurzaam doen.

Wij brengen mensen samen die nu willen werken aan de toekomst van de volgende generaties. Daarom organiseren we bijeenkomsten om connecties, deskundigheid en ervaring te delen. Het Bossche netwerk is een kennis- en inspiratiebron, waardoor we samen de impact kunnen vergroten en initiatieven kunnen versnellen om de doelen te kunnen behalen. 

Wij zijn er voor bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. We onderhouden relaties met duurzame doeners die in bedrijfspanden, industrieterreinen, waterschappen, onderwijs en werkplaatsen actief zijn.

De kern van het netwerk in korte woorden

  • Verbinding vanuit de inhoud
  • Netwerk zijn kenniswerkers en ervaren duurzame doeners.
  • Inspiratie: verhalen delen van doeners, denkers en sprekers
  • Heldere vragen stellen “De verbinding ligt aan de overkant van de vraag.”
  • Samen zonder elkaar komen we er niet. 

>> De kracht van het netwerk is zo sterk als haar leden! <<