Praat mee over de toekomst van de Bossche economie

Laden Evenementen

16 april | 16:00 18:00

Stadhuis

Markt 1
's-Hertogenbosch,Nederland

Als ondernemer in ‘s-Hertogenbosch en omstreken heb jij de kans om jouw stem te laten horen en van andere ondernemers te leren. Op dinsdag 16 april kun je naar het Stadhuis komen om jouw mening te delen.

Nieuwe uitdagingen in de toekomst

De economie verandert snel en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor genoeg personeel? Hoe ga je zuinig om met grondstoffen? En wat is de impact van jouw bedrijf op het klimaat? Dit zijn allemaal vragen waar jij als ondernemer mee te maken krijgt.

De gemeente ‘s-Hertogenbosch wil samen met lokale ondernemers en het onderwijs op zoek gaan naar oplossingen voor deze uitdagingen. We willen graag weten wat er nodig is om de economie van ‘s-Hertogenbosch en omgeving ook in de toekomst bloeiend te houden.

Nieuwe visie op economie

Er zijn drie belangrijke thema’s voor deze nieuwe visie op de economie: Verdienvermogen van de toekomst, Duurzaamheid en Sociaal maatschappelijk ondernemen. Hoe houden we de economie soepel draaiend? Hoe kunnen we bijdragen aan een circulaire economie? En hoe betrekken we de inwoners van ‘s-Hertogenbosch?

Het programma bestaat uit een welkomstwoord door wethouder Ralph Geers, gevolgd door inhoudelijke discussies in drie themasessies. Daarna is er tijd voor een borrel en hapjes.

Ben jij geïnteresseerd?

Schrijf je dan in via onderstaande link en kom op 16 april naar het Stadhuis om mee te praten over de toekomst van de Bossche economie!