Regionale repareer-beweging komt tot leven

Laden Evenementen

17 april | 15:30 20:30

’t Handelshuys

Udenseweg 2
Uden,5405 PANederland

Repareren in Noord-Oost Brabant

Krachten bundelen voor een regionale repareer-beweging! Want laten we eerlijk zijn, repareren is een belangrijke vaardigheid voor jong en oud. Gelukkig worden er in Noord-Oost Brabant de handen ineengeslagen. Met financiële steun van de Rabobank wordt er een evenement georganiseerd waarbij het regionale netwerk van repair-café’s samenkomen.

Repair Café

Maar wat is een Repair Café eigenlijk? Het is een gratis toegankelijke bijeenkomst waar je terecht kunt voor (samen) repareren. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen of speelgoed, op deze locatie is het gereedschap en materiaal aanwezig. Daarnaast zijn er deskundige vrijwilligers met reparatiekennis en -vaardigheden op allerlei terreinen.

Het evenement vindt plaats op 17 april in het Handelhuys in Uden. Het programma begint om 15.30 uur en biedt verschillende workshops waar je aan kunt deelnemen. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een lekkere kop soep en broodjes. De avond wordt afgesloten rond 20.00 uur.

Informatie en aanmelden

Ben jij betrokken bij een repair-café en wil je meer informatie? Of wil je je graag aanmelden voor dit gratis event? Stuur dan een e-mail naar repaircafeuden[at]gmail.com. Laten we samen onze reparatievaardigheden verbeteren en onze spullen een tweede leven geven!