Werksessie Nota Duurzaam

Laden Evenementen

11 juni | 14:30 17:00

Bestuurscentrum

Achter het Stadhuis 5-7
’s-Hertogenbosch,

DENK MEE OVER EEN DUURZAAM ‘s-Hertogenbosch tijdens uniek werksessie

Wethouder Rick Vermin nodigt de partners van de Club van Duurzaam Doen (Stichting Netwerk Duurzaam ‘s-Hertogenbosch) uit om mee te denken over de herziening van de Nota ‘Samenwerken aan een duurzaam ‘s-Hertogenbosch’. Tijdens deze werksessie op dinsdag 11 juni 2024 horen we graag jouw ideeën over hoe we samen kunnen werken aan een duurzame toekomst van onze gemeente.

In 2019 is de Nota opgesteld. Nu, vijf jaar later, is het tijd om deze nota te herzien en te kijken hoe we de duurzaamheidsdoelen kunnen versnellen. Wat is er nodig om dit te bereiken en wat kun jij zelf bijdragen? Grijp deze unieke kans om mee te denken en jouw ideeën te delen!

Programma werksessie duurzaam ‘s-Hertogenbosch

14.15 uur Inloop met koffie en thee
14.30 uur Plenaire opening door wethouder Rick Vermin, vervolgens inleiding op Nota Duurzaam ‘s-Hertogenbosch (2019) door Pauline Slaa en een toelichting op de CO₂-monitor door Jurgen Bartholomeus.

15.00 uur Creatieve werksessie
16.30 uur Reflectie door wethouder en vervolgafspraken
16.45 uur Borrel

De werksessie vindt plaats in het Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis 5-7 in ‘s-Hertogenbosch. Aanvang is om 14.30u.

Schrijf je nu in!

Wil jij meedenken over hoe we samen kunnen werken aan een duurzaam ‘s-Hertogenbosch? Schrijf je dan vóór woensdag 5 juni 12u in door te mailen naar Pauline Slaa (p.slaa[at]s-hertogenbosch.nl).

Laten we samen de handen ineenslaan en concrete stappen zetten naar een duurzaam ‘s-Hertogenbosch. Jouw inbreng is hierbij onmisbaar!