Club Coffee Januari

Wat een goede binnenkomer! De Club Coffee Januari tafel zat bomvol met allerlei interessante mensen uit verschillende sectoren.

Zo stelde Henk Eemers van Duurzaam Hintham de vraag over hun project ‘Modelwoning’ en kwam Nick den Bol (Young Changemakers) met een idee om jongeren in die wijk te betrekken. Ria Boertjes van het Maurick College deelde ook een gerichte vraag aan het netwerk: ze is op zoek naar duurzame bedrijven om een goed aanbod naar de leerlingen te maken. Gijs Sanders van Van Son Projectonderhoud gaf daar meteen response aan, want het bedrijf is net ook in ‘s-Hertogenbosch gevestigd. Ook Judith Rosema (Het Inkt Atelier) kon direct een aanbod doen naar de leerlingen toe. Haar vraag was meteen ook een aanbod naar het netwerk om kennis te maken met plantaardige inkt, als alternatief voor chemische inkten. Vervolgens wist Samira Racdu op inhoud een connectie te leggen en deelde haar vragen en activiteit als nieuwe programmamanager van het Duurzaamheidsakkoord. De stem van het bos werd vertegenwoordigd door Jeroen van Lente. Hij nam ons mee in de ontwikkelingen van het Sparrenburgbos en de crowdfundactie die binnenkort start. Ook klimaatburgemeester Morris Ham was aanwezig en hij dacht ook vanuit zijn functie bij Waterschap De Dommel mee met de vragen die op tafel kwamen. Ook Piet Elfring van de gemeente ‘s-Hertogenbosch zat aan tafel en werd na het plenaire gedeelte bevraagt op wat thema’s.

Er werden connecties gelegd, vragen beantwoord en nieuwe samenwerkingen gevormd. Kortom, het was een vruchtbare ochtend vol inspiratie!